Apartmanok & Szállás

Ha otthonos környezetet keresel távol az otthonodtól, csak lépj be ide. Itt hihetetlen és pihentető élményben lehet részed, miközben nyaralsz. Nézd meg közelebbről a kínált szobáinkat, és válaszd ki a számodra megfelelőt.

Gyere és szállj meg nálunk!

A több, mint 1 hektáron elterülő panzió egész évben várja szeretettel vendégeit! Minden apartmanunk klimatizált, és jól felszerelt. Az apartmanházat kamera rendszer védi, továbbá gépjárműveiket külső és belső parkolóinkban tudják elhelyezni.

img_009_1

7-es apartman

Ezen apartmanunk a legnagyobb. Maximum 7 fő befogadására alkalmas. Az emeleten található 2 hálószoba, amelyben 3 – 3 fő kényelmesen elfér. A szobákhoz tartozik erkély, amely az egyik oldalról a hatalmas zöld területre, és az erdőre néz, a másik terasz pedig a bejáratra. Az alsó szinten található a fürdőszoba, konyha, illetve a nappali, ahol tovább 1 személy részére tudunk helyet biztosítani. Az apartman klímával felszerelt.

3-as apartman

Ez az apartmanunk utcára néző, 2 hálószobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Tartozik hozzá egy fedett terasz. Maximális befogadó képessége 4 fő. A hűtésről – fűtésről klíma gondoskodik.

4-es apartman

Ez az apartman, az épület belső területén helyezkedik el. Felszereltségét illetően található benne 1 hálószoba 2 személyre, 1 konyha-nappali, amely maximum 2 fő részére pótágyazható. A fürdőszobában található egy pelenkázó. Ezen apartmanunkat kisgyermekes családok részére kifejezetten ajánljuk. A hűtésről – fűtésről klíma gondoskodik.

1-es 2-es apartman

Ez a két apartman egybenyíló, melyben kényelmesen elfér 4 fő. Az apartmanban található 2 konyha, fürdő, mosdó illetve 2 hálószoba. Továbbá tartozik hozzá 2 terasz, az egyik a kerthelyiségre néz, a másik az utcafrontra. A hűtésről – fűtésről klíma gondoskodik.

6-os apartman

Ez az apartman az udvarban található. Rendelkezik egy konyhával, fürdőszobával és külön mosdóval. Található benne 1 hálószoba 1 fő részére, és a nappaliban 2 db 1 személyes ágy. Így a maximum befogadó képesség 3 fő. A hűtésről – fűtésről klíma gondoskodik

5-ös apartman

Ez az apartmanunk kertre néző, 2 hálószobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik, melyben kényelmesen elfér 4-5 fő. Tartozik hozzá egy fedett terasz, illetve klimatizált

Tervezz egy felejthetetlen élményt ma a Balatonnál!

Segítünk, hogy a nyaralásod és élményeid beleférjenek a költségvetésbe.

FOGLALJ MA